nojavan7ContentView Portlet

نورافکن اربعین
ماموریتی برای جهانی‌تر شدن اربعین مردمی
نورافکن اربعین

انتظارها که به سر برسد، امام و مولای عصرمان که ظهور کنند، به دیوار کعبه تکیه زده و خودشان را معرفی می‌کنند. در بخشی از معرفی می‌فرمایند که فرزند حسین بن ‌علی هستند و منتقم خون حسین ... ولی مگر دنیا و مردم دنیا حسین علیه‌السلام را می‌شناسند؟

1

بله! هر سال و بیشتر از سال قبل و به‌واسطه و برکت اربعین، نام حسین‌ بن‌ علی به گوش مردم جهان می‌رسد. رسانه‌های دنیا هم خب بیکار نمی‌نشینند و سانسور حرکت میلیونی اربعین را در دستور کار خودشان قرار می‌دهند. از نظر آن‌ها این سبک زندگی جمعی، این نشاط و حال خوب خدمت و ایثار، نباید دیده شود که اگر دیده شد قلب سایر انسان‌ها را هم با خود همراه می‌کند و فرهنگ غرب زمین می‌خورد.
رهبر انقلاب دراین‌باره می‌فرمایند: «در دنیا سعی می‌کنند این نورافکن (مراسم اربعین) دیده نشود یا تحریف بشود؛ اما دیده خواهد شد، حقیقت خود را آشکار خواهد کرد.»
دوست خوب نو+جوان، در این مأموریت قرار است هر کدام از ما، چه زائر اربعینی باشیم چه نباشیم، نقش خودمان را در شناساندن اربعین و پرشور کردن حرکت اربعین پیدا کنیم. از خودمان سؤال بپرسیم کدام حرکت و فعالیت ما می‌تواند راهپیمایی اربعین را جهانی‌تر و پرشورتر کند؟ حالا از ایده‌هایی که اجرا کردید برای ما بنویسید، از کار و کنشی که در فضای حقیقی و مجازی انجام دادید تا آتش اربعین داغ‌تر بماند عکس بگیرید و همه این‌ها را در بخش مأموریت بارگذاری کنید. یادتان باشد که حتی یک فعالیت کوچک ما، با اتفاقات بزرگ و جهانی رابطه مستقیم دارد. 

2

چطوری مأموریت را بارگذاری کنم؟

مأموریت را که انجام دادی، بیا به صفحه «خودم» در نرم‌افزار موبایلی نو+جوان حالا یک + کوچک کنار صفحه سمت راست می‌بینی، روی آن کلیک کن. در قسمت موضوع، مأموریت را انتخاب کن و در قسمت بارگذاری، فایلت را بارگذاری کن.

nojavan7Social1 Portlet

متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA