nojavan7ContentView Portlet

چگونه امروز و فرداکردن را کنار بگذارم؟
راه‌نما
چگونه امروز و فرداکردن را کنار بگذارم؟
مسائل نوجوانی شما برای‌ نو+جوان مهم است. مشاوران در بخش #راه_نما به سؤالات منتخب شما پاسخ می‌دهند و راهنمایی‌‌تان می‌کنند.

مدتی است که برای کارهایم دائم امروز و فردا می‌کنم. تا وقتی هم به لحظات آخر نرسم آن‌ها را انجام نمی‌دهم. لطفاً راهنمایی کنید چطور این شرایط را اصلاح کنم؟

1

شما در این مشکل تنها نیستید. بسیاری از افراد درجاتی از اهمال کاری را تجربه می‌کنند. این اهمال‌کاری (تعلل‌ورزی) به معنی به عقب انداختنِ تصمیم‌های مهم و یا تأخیر انداختن انجام کارها و وظایفِ دارای اولویت است. یک جور زندگی در دقیقه نود! اما باید راهی پیدا کرده و این مشکل را که معمولاً اضطراب هم همراه خودش می‌آورد، حل کرد. ما چند پیشنهاد برای شما داریم: 
1- همین الان شروعش کنید. ترجیحاً بدون تأخیر و بدون هر دلیل‌تراشی دوباره‌ای، همین الان آن کار را آغاز کنید. مثل زمانی که یک تماس واجب برای وقت گرفتن از یک پزشک باید انجام شود، و یا وقتی که خواندن یک کتاب، مد‌ت‌ها عقب افتاده است. البته معلوم است که این توصیه مشروط بر این است که در کارهای مهم دیگر شما اخلالی ایجاد نشود. 
2- برای خودتان جایزه تعیین کنید. بعضی کارها بسیار مهم بوده و ارزش گرفتن یک جایزه را دارند. با خودتان رفیق باشید و برای انجام یک کار معین که مدتی است روی دست‌تان مانده، برای خودتان جایزه تعیین کنید. 
3- یک شریک کاری پیدا کنید. معمولاً برای انجام کارها وقتی با دیگران هستیم انگیزه بیشتری داریم. حتی اگر یک شریک کاری مناسب پیدا نکردید، می‌توانید چند دقیقه‌ای را پای حرف کسانی که به شما انگیزه عمل می‌دهند، بنشینید. 
4- بدبینی نسبت به نتیجه را کنار بگذارید! یک علت عقب انداختن کارها ترس از ارزیابی منفی دیگران و عزت نفس پایین است. ممکن است از ترس آنکه در این کار شکست بخورید یا از عهده آن کار برنیایید باعث شود آن را به تأخیر بیاندازید. این ترس دست و پا گیر را کنار بگذارید. 
5- بعضی‌ها فکر می‌کنند همه جوانب و جزئیات کار باید کاملاً بدون عیب و نقص انجام شود. این افراد گاه ویژگی‌های انجام کار را چنان ایده‌آل و بزرگ تلقی می‌کنند که آن را قابل دسترسی نمی‌بینند و به همین خاطر آن را عقب می‌اندازند. با خودتان در جزئیات کارها مدارا کرده و سخت نگیرید. 
6- برنامه بریزید، مسیر تعیین کنید و کارها را به مراحل کوچک‌تر تقسیم کنید؛ مخصوصاً قدم‌های اول را طوری بنویسید که فوری و در دسترس قابل انجام باشند. 

 

 


مشاوران ما، در بخش #راه_نما به سؤالات منتخب شما که از طریق @alo_nojavan برای ما بفرستید پاسخ می‌دهند و راهنمایی‌‌تان می‌کنند.
 

nojavan7Social1 Portlet

متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA