گام نخست،تولید خانگی
به سراغ یک کارگاه تولید لباس در چین میرویم، صاحب کارگاه برایمان توضیح میدهد که در ابتدا در خانه بافتنی میبافته و به آشنایان میفروخته اما پس از مدتی با یکی از دوستانش که وضع مالی خوبی داشته همکاری کرده و از یک کارگاه کوچک شروع کرده و حالا حسابی کارش گرفته.
اگر گشتوگذاری به شهرهای مختلف چین داشته باشیم متوجه میشویم از این قبیل کارگاهها کم نیست و هرکس بنا به مهارت خود و با استفاده از وام یا کمک آشنایان دست به تولید زده و بخشی از راز موفقیت وضعیت تولید چین در این امر نهفته است.
ماهم میتوانیم با استفاده از پساندازمان که در قسمت قبل در مورد آن صحبت کردیم، از کارهای کوچک شروع کنیم و در خانههایمان دست به تولید بزنیم!
فرض کنید با پولی که جمع کردهاید مثلا بذر گوجه به همراه گلدان و کود و... خریداری میکنید و آن را در خانه پرورش میدهید، وقتی محصول داد هم میتوانید با میوه فروشی محله صحبت کنید تا محصولتان را از شما بخرد.
به این ترتیب هم درآمدی کسب کردهاید و هم به رونق تولید کمک کردهاید! باور نمیکنید؟ پس باید بدانید تولید ناخالص داخلی یک کشور شامل همه نوع تولیدات آن کشور است، از تولیدات خانگی گرفته تا صنعتی و...
خلاق باشید
حالا اگر با چندنفر از دوستانتان پساندازهایتان را روی هم بگذارید، آن وقت توان تولیدتان روز به روز بیشتر میشود و با کمی خلاقیت و ابتکار میتوانید پس از مدتی واحد تولیدی کوچکی تاسیس کنید و حتی چند نفر را مشغول به کار کنید، وقتی به سرگذشت خیلی از شرکتهای بزرگ نگاه میکنیم متوجه می شویم از همین نقطه کوچک شروع کردهاند.
جالب است بدانید که بخشی از مسئله تعاونیها که در اقتصاد اسلامی مطرح میشود هم به همین نحو است.
البته دولت هم در این زمینه نقش مهمی به عهده دارد و باید بدانیم آقا تاکیدات قابل توجهی در حمایت از واحدهای کوچک تولیدی و رونق تولید خانگی به دولت داشتهاند.
اما مهم تر از دولت، خود ما، عزم جدی و ابتکاراتمان هستیم که میتوانیم از هر مشکلی عبور کنیم و به هدفمان برسیم.
راستی به نظر شما، یک نوجوان که در شهر یا روستا زندگی میکند چه مواردی را میتواند با استفاده از پساندازش و با دست خودش تولید کند؟
nojavan7CommentHead Portlet