از طرفی، به خانواده هم کمک میکند تصویر بهتری داشته و در صورت نیاز پولتوجیبی را افزایش دهند. اگر بتوانی هر نحوی میزان ضرورت هر هزینهای را مشخص کنی، خیلی بهتر خواهد بود. به هر حال، حسابوکتاب مالی هرچه شفافتر، بهتر! حالا با این سند مالی دنبال یک فرصت خوب برای گفتوگو با خانواده باش. فراموش نکن که نوجوان زرنگ برای آنکه گفتوگوی اثربخشی داشته باشد، به زمان و مکان و شرایط روحی مخاطب و ادبیاتی که برای بیان درخواستش استفاده میکند، توجه دارد.
از طرفی، کمی اطراف را جستوجو کن، ممکن است گیر و گره مالی در خانواده هست و تا مدتی لازم باشد این شرایط را تحمل کنی و کاری از دست والدین هم برنمیآید. باید متوجه شوید که توقع و انتظارات شما آیا واقعاً در چهارچوب شرایط فعلی خانواده قرار میگیرد؟
بخشی از فکرت را هم بهسمت اتفاقات گذشته هدایت کن؛ مثلاً، آیا رفتاری از تو دیدهاند که فعلاً صلاح میدانند پول کمتری دستت باشد، یا ممکن است قبل از این در خرجکردن زیادهروی کرده و خیلی زود پولهایت را تمام کردی و قرار است با این روش مدیریت مالی را یاد بگیری.
یادت باشد همین تجربهها فرصت مناسبی است تا صرفهجویی، پسانداز، برنامهریزی مالی و ... را یاد بگیری. خیلی زود فرد مستقلی خواهی شد که بسیاری از این مهارتها را لازم داری؛ پس، از همین امروز شروع کن.
با پدر و مادرم برای زیادشدن پولتوجیبی اختلافنظر داریم، چگونه این اختلاف را حل کنم؟
nojavan7ContentView Portlet
با پدر و مادرم برای زیادشدن پولتوجیبی اختلافنظر داریم، چگونه این اختلاف را حل کنم؟
پاسخ از مرضیه مدنیفر، روانشناس، مشاور و مدرس دانشگاه
ابتدا فهرستی از هزینههایی که مسئولیت آن با خودت بوده و پولتوجیبی را برای آن صرف میکنی بنویس، در یک بازه یکماهه همه هزینهها را دقیق ثبت کن تا بتوانی برآورد مشخصی از نیاز خودت به پولتوجیبی بهدست آوری. این فهرست کمک زیادی میکند که خودت متوجه شوی آیا واقعاً به پول بیشتری نیاز داری یا خواستهات اشتباه است.
این مطلب را در شبکه های اجتماعی و پیامرسانها به اشتراک بگذارید
1
nojavan7CommentHead Portlet