1- وقتی شرایط مدام در حال تغییر کردن است و نظم و جریان عادی زندگی به هم میخورد، زمان هنرنمایی انسانهای موفق فرا میرسد. افرادی که میتوانند تغییرات جدید را زود درک کنند.
2- این افراد احساسات و هیجانات حاصل از این تغییرات را در درون خود مدیریت میکنند. چالشها و بحرانهای جدید را زود شناسایی میکنند. توانمندیهای جدید مورد نیاز خود را زود به دست آورده تا بهترین عملکرد را داشته باشند.
3- این افراد همانهایی هستند که وقتی کرونا آمد نه تنها ورشکست نشدند بلکه مسیر شغلی جدیدی برای خود یافتند. همانها که وقتی کرونا آمد نه تنها شرایط روحیشان به هم نریخت بلکه به آرامش دیگران هم کمک کردند. همانهایی که «مهارت انطباقپذیری» را به خوبی بلدند.
4- ممکن است بپرسی مهارت انطباق پذیری چیست؟ همان مهارتی است که شما گامهای اول آن را برداشتهای. یعنی به موقعیت جدید و چالشهای آن آگاه شده و به دنبال راه حلی برای آنها هستی. پس یکبار دیگر ویژگیهایی که برای این افراد گفتیم را مرور کن. بیا تصمیم بگیریم راه حل مشکلات را در بازگشت شرایط به حالت قبل ندانیم؛ که فایدهای جز غصه خوردن ندارد.
5- علاوه بر این، دو پیشنهاد دیگر هم برایت داریم. حالا که زمان بیشتری در خانه هستیم با برنامهریزی درسی و ورزشی منطبق با شرایط جدید، از کسالت و بینظمی رها شویم.
6- بیا حالا که کار و درس و زندگی شخصی و معنوی و اجتماعیمان در هم آمیخته شده، زمانی را برای خلوت کردن با خودمان پیدا کرده و به خلوت دیگر اعضای خانواده هم احترام بگذاریم. احیا و حفظ این حریمهای طلایی، باعث میشود خودمان را پیدا کنیم، آرامش و انرژیمان را بازیابی کنیم.
7- به این ترتیب زمانهای با هم بودنمان هم دوباره پر میشود از شادی و مهربانی. مثل همان روزهای پر از شوخی و خنده که دلتنگشان هستی.
چگونه در روزهای کرونایی، تنشهای خواهر و برادری را کم کنم؟
nojavan7ContentView Portlet
راهنما
چگونه در روزهای کرونایی، تنشهای خواهر و برادری را کم کنم؟
مسائل نوجوانی شما برای نو+جوان مهم است. مشاوران در بخش #راه_نما به سؤالات منتخب شما پاسخ میدهند و راهنماییتان میکنند.
قبل از کرونا به خاطر مدرسه و ورزش ساعتهای زیادی بیرون از خانه بودم. الان حضور دائمی در خانه باعث شده با برادرم دچار تنش و مشکلاتی بشوم. میخواستم من را راهنمایی کنید که چطور میشود این درگیریها را کم کرد؟
این مطلب را در شبکه های اجتماعی و پیامرسانها به اشتراک بگذارید
1
nojavan7CommentHead Portlet